4400 Nyíregyháza, Vécsey köz 27. | Telefon: 06-42-512-814 | e-mail: vecseytagiskola@gmail.com

Nyíregyházi Móricz Zsigmond Általános Iskola VÉCSEY KÁROLY TAGINTÉZMÉNYE

Kattintson ide, ha be szeretne lépni az iskola KRÉTA rendszerébe!

Kattintson ide, ha segítségre van szüksége a belépéshez KRÉTA rendszerbe!

Kattintson ide, ha a beiskolázási programjainkra, tudnivalókra kíváncsi!

Támogassa alapítványunkat! Vécsey Károly Alapítvány: 11744003-20130082-00000000

Nyilatkozzon az adó 1%-áról!

Kedvezményezett neve: Vécsey Károly Alapítvány. Adószám: 18797703-1-15.

 ÉTKEZÉS LEMONDÁS: 06-30-176-62-66 (Fábián Attiláné)

Kedves Gyerekek, Tisztelt Szülők!

 

A KRÉTA újra működik!

Csak indokolt esetben! Csak indokolt esetben! Csak indokolt esetben! Csak indokolt esetben!

Kedves Szülők!

Magyarország Kormányának 111/2021. (III.6) rendelete alapján tagintézményünkben a digitális munkarend időtartama alatt a szülő, törvényes képviselő kérelmére megszervezzük a tanulók napközbeni felügyeletét.

Az írásbeli kérelmet a portán, vagy elektronikusan kell benújtani.

Tekintettel arra, hogy a járvány az oktatási intézményekben is terjed, a Kormány felkéri a szülőket, hogy csak a legszügségesebb esetben - különösen munkavégzés, védekezésben való részvétel - vegyék igénybe a felügyeletet.

Az iskolában csak egészséges gyermeket fogadunk. A gyermekfelügyelet kis csoportokban, de összevontan történik, nem feltétlenül szakos pedagógussal, ezért előfordulhat, hogy a gyermekeknek otthon kell pótolni a tananyagot.

Kérünk minden szülőt, hogy felelősségteljesen gondolkodva mérlegeljen és döntsön a kérelem benyújtásáról, a felügyelet igénybe vételéről, figyelembe véve a gyermekek, az iskola dolgozói, családjuk és környezetük egészségét és biztonságát!

Felügyelet igénybe vételéhez írásban kell nyilatkozni, legalább egy nappal előtte, reggel 9 óráig. A nyilatkozatnak tartalmaznia kell a gyermek nevét, osztályát, az igényelt ügyelet első- és utolsó napját, valamint hogy naponta milyen időtartamban szeretnék a felügyeletet. A szülő működő telefonszámát, és egy nyilatkozatot arról, hogy a tanuló tudomásuk szerint egészséges.


Felügyelet legfeljebb március 31-ig, és naponta 8:00-16:00 között kérhető.


Nyilatkozat minta:
„Alulírott X.Y Példa Anita 2.b osztályos tanuló gondviselője kérem gyermekem iskolai gyermekfelügyeletét 2021.március 10.-március 12-ig, naponta 8 és 14 óra között. Gyermekem tudomásom szerint egészséges. Napközben is hívható telefonszámom: +3670-70-70-707
Aláírás: X.Y”


A nyilatkozatot kézzel írva, fotózva az iskola email címén Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., illetve a kréta e-ügyintézés felületén keresztül is fogadjuk. Be lehet hozni ezenkívül személyesen, továbbá a honlapról is letölthető, vagy a portán is lehet kérni üres sablon nyomtatványt.

Kérem a kedves szülőket, valamennyiünk biztonsága érdekében csak alaposan indokolt esetben éljenek az ügyelet lehetőségével!

Csak indokolt esetben! Csak indokolt esetben! Csak indokolt esetben! Csak indokolt esetben!

Az Önkormányzat a különleges jogrend időszaka alatt is megszervezi a gyermekétkeztetést.


Tájékoztatjuk, hogy az intézményi gyermekétkeztetés igénylésére (EBÉD) továbbra is lehetőség van (az általános iskolások tízórait és uzsonnát is kérhetnek). Aki továbbra is szeretné, hogy gyermeke részére biztosítsuk az étkezést – változatlan térítési díjak mellett, és a jogszabály szerint járó kedvezmények (ingyenesség, 50 % -os térítési díj) változatlan igénybevételével - , annak jeleznie kell a Közintézményeket Működtető Központ felé 2021.03.06. (szombat) 11.00-ig az alábbi e-mail címen, vagy az Országzászló tér 1. szám alatti postaládába bedobva 2021. 03.08 (hétfő) 9 óráig.


• e-mail cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
• telefon: 42/512-835, 42/512-820


Az igénylésben szerepeltetni kell a következő adatokat:

  • szülő/gondviselő neve,
  • gyermek neve,
  • iskolája neve,
  • osztálya,
  • az igényelt étkezési forma megnevezése (EBÉD, TÍZÓRAI, UZSONNA),
  • szülő / gondviselő telefonszáma.


A megrendelt ebéd egyszer használatos edényben történő elvitelére a kijelölt átvételi helyekről hétköznapokon van lehetőség 2020.03.09-től 11.00 és 12.00 óra között.
További információ a www.kozim.hu honlapon elérhető.

Letölthető KÖZLEMÉNY itt!

Letölthető NYILATKOZAT itt!

További információ a www.kozim.hu oldalon!

Kedves Gyerekek, Tisztelt Szülők!

A KRÉTA ellenőrző mellett itt a honlapon is megosztjuk intézményvezető úr tájékoztatóját:

"TÁJÉKOZTATÁS

Tisztelt Szülők!

Tájékoztatom Önöket, hogy az emberi erőforrások minisztere 17/2021. (III.5.) határozata a köznevelési intézmények működését érintő egyes vészhelyzeti intézkedésekről, elrendelte 2021.03.08-2021.03.31-a között a köznevelési intézmények tantermen kívüli, digitális munkarendben történő működését.

A tantermen kívüli, digitális munkarend olyan módon kerül meghatározásra, hogy annak keretében a tananyag kijelölése, a tananyag ellenőrzése és támogatása a pedagógusok és a tanulók online, vagy más, személyes találkozást nem igénylő kapcsolatában történjen. A tananyag átadása a tantermen kívüli, digitális munkarend keretében alkalmas legyen a tanuló tanulmányi követelményeinek teljesítésére.

Az iskolában rendelkezésre álló digitális eszközök szükség szerint igényelhetők. A digitális munkarendben az oktatás, a szülői kommunikáció a KRÉTA felületen történik.

Általános tájékoztatás az intézmény KRÉTA oldalán és a honlapján is megjelenik. Hivatalos ügyintézés a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. levelezési címen történik. Telefonos elérhetőségünk: 06-42-512-814, 06-30-1766314

Az iskolák a tavaszi szünetet követően nyitnak a Kormány döntése alapján. A tavaszi szünet az iskolákban a tanév rendje szerint, 2021. április 1–6. között lesz.

Illés Zoltán

intézményvezető"

Kedves Szülők!

Magyarország Kormánya a mai napon a koronavírus-járvány terjedésének csökkentése érdekében az iskolák 2021. március 8. és április 7. közötti bezárásáról döntött. Minden ezzel kapcsolatos információt rendszeresen közzéteszünk itt, az iskola honlapján.

Kérem önöket, a holnapi napon a gyermekek taneszközeit feltétlenül vigyék haza!

Kérem vigyázzanak gyermekeikre, önmagukra, és egymásra!

felkialtojel

Kedves Gyerekek, Szülők!

Jó tudni, hogy a mobilszolgáltatók a koronavírus helyzetre való tekintettel extra adatmennyiségeket ajánlottak fel. Segítség képpen idelinkeljük az egyes szolgáltatók tájékoztatóit!

Kedves Szülők!

Indokolt esetben a Nyíregyházi Móra Ferenc Általános Iskola iskolapszichológusa FODORNÉ KALÁN EDINA áll rendelkezésükre telefonon MINDEN PÉNTEKEN 8-16 ÓRA KÖZÖTT, a 06-70/363-0040- es telefonszámon, aki válaszol a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre elküldött levelekre is.

Kérem az iskolapszichológust csak indokolt esetben keressék, figyelembe véve a kliensfogadási idejét!

Kedves Gyerekek, Tisztelt Szülők!

Az iskola hivatalos honlapján a rendkívüli helyzetre vaó tekintettel létrehoztunk egy "Tantermen kívüli oktatás" menüpontot, melybe hazsnos információkat gyűjtöttünk össze az alábbiak szerint:

Tájékoztatás!

Tájékoztatjuk a Tisztelt Szülőket, hogy 2020.03.23-tól munkanapokon 08.00-17.00 óra között, indokolt esetben biztosítjuk a tanulók napközbeni kiscsoportos felügyeletét.

Ennek helye: Nyíregyházi Móricz Zsigmond Általános Iskola,

4400 Nyíregyháza, Virág utca 65.

Jelentkezés előző napon e-mailben (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

Tájékoztatás

Tisztelt Szülő / Gondviselő!

Amint az ismert, a Kormány 40/2020. (III. 11.) Korm. rendeletével veszélyhelyzetet kihirdetéséről döntött Magyarországon, a Kormány 1102/2020.(III. 14.) Korm. határozata a koronavírus miatt a köznevelési és szakképzési intézményekben új munkarend bevezetéséről döntött. 2020. március 16. napjától az iskolában a nevelés-oktatás tantermen kívül, digitális munkarendben kerül megszervezésre.

Az Önkormányzat - a gyermekek érdekeit, szükségleteit figyelembe véve - az arra jogosultak részére a különleges jogrend időszaka alatt is megszervezi a gyermekétkeztetést