4400 Nyíregyháza, Vécsey köz 27. | Telefon: 06-42-512-814 | e-mail: vecseytagiskola@gmail.com

Nyíregyházi Móricz Zsigmond Általános Iskola VÉCSEY KÁROLY TAGINTÉZMÉNYE

Kattintson ide, ha be szeretne lépni az iskola KRÉTA rendszerébe!

Kattintson ide, ha segítségre van szüksége a belépéshez KRÉTA rendszerbe!

Kattintson ide, ha a beiskolázási programjainkra, tudnivalókra kíváncsi!

Támogassa alapítványunkat! Vécsey Károly Alapítvány: 11744003-20130082-00000000

Nyilatkozzon az adó 1%-áról!

Kedvezményezett neve: Vécsey Károly Alapítvány. Adószám: 18797703-1-15.

 ÉTKEZÉS LEMONDÁS: 06-30-176-62-66 (Fábián Attiláné)

Csak indokolt esetben! Csak indokolt esetben! Csak indokolt esetben! Csak indokolt esetben!

Kedves Szülők!

Magyarország Kormányának 111/2021. (III.6) rendelete alapján tagintézményünkben a digitális munkarend időtartama alatt a szülő, törvényes képviselő kérelmére megszervezzük a tanulók napközbeni felügyeletét.

Az írásbeli kérelmet a portán, vagy elektronikusan kell benújtani.

Tekintettel arra, hogy a járvány az oktatási intézményekben is terjed, a Kormány felkéri a szülőket, hogy csak a legszügségesebb esetben - különösen munkavégzés, védekezésben való részvétel - vegyék igénybe a felügyeletet.

Az iskolában csak egészséges gyermeket fogadunk. A gyermekfelügyelet kis csoportokban, de összevontan történik, nem feltétlenül szakos pedagógussal, ezért előfordulhat, hogy a gyermekeknek otthon kell pótolni a tananyagot.

Kérünk minden szülőt, hogy felelősségteljesen gondolkodva mérlegeljen és döntsön a kérelem benyújtásáról, a felügyelet igénybe vételéről, figyelembe véve a gyermekek, az iskola dolgozói, családjuk és környezetük egészségét és biztonságát!

Felügyelet igénybe vételéhez írásban kell nyilatkozni, legalább egy nappal előtte, reggel 9 óráig. A nyilatkozatnak tartalmaznia kell a gyermek nevét, osztályát, az igényelt ügyelet első- és utolsó napját, valamint hogy naponta milyen időtartamban szeretnék a felügyeletet. A szülő működő telefonszámát, és egy nyilatkozatot arról, hogy a tanuló tudomásuk szerint egészséges.


Felügyelet legfeljebb március 31-ig, és naponta 8:00-16:00 között kérhető.


Nyilatkozat minta:
„Alulírott X.Y Példa Anita 2.b osztályos tanuló gondviselője kérem gyermekem iskolai gyermekfelügyeletét 2021.március 10.-március 12-ig, naponta 8 és 14 óra között. Gyermekem tudomásom szerint egészséges. Napközben is hívható telefonszámom: +3670-70-70-707
Aláírás: X.Y”


A nyilatkozatot kézzel írva, fotózva az iskola email címén Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., illetve a kréta e-ügyintézés felületén keresztül is fogadjuk. Be lehet hozni ezenkívül személyesen, továbbá a honlapról is letölthető, vagy a portán is lehet kérni üres sablon nyomtatványt.

Kérem a kedves szülőket, valamennyiünk biztonsága érdekében csak alaposan indokolt esetben éljenek az ügyelet lehetőségével!

Csak indokolt esetben! Csak indokolt esetben! Csak indokolt esetben! Csak indokolt esetben!