4400 Nyíregyháza, Vécsey köz 27. | Telefon: 06-42-512-814 | e-mail: vecseytagiskola@gmail.com

Nyíregyházi Móricz Zsigmond Általános Iskola VÉCSEY KÁROLY TAGINTÉZMÉNYE

Kattintson ide, ha be szeretne lépni az iskola KRÉTA rendszerébe!

Kattintson ide, ha segítségre van szüksége a belépéshez KRÉTA rendszerbe!

Kattintson ide, ha a beiskolázási programjainkra, tudnivalókra kíváncsi!

Támogassa alapítványunkat! Vécsey Károly Alapítvány: 11744003-20130082-00000000

Nyilatkozzon az adó 1%-áról!

Kedvezményezett neve: Vécsey Károly Alapítvány. Adószám: 18797703-1-15.

 ÉTKEZÉS LEMONDÁS: 06-30-176-62-66 (Fábián Attiláné)

 Az idén nagyon korán kezdtük beiskolázási programunkat, hogy mind az óvodásoknak, mind a kedves szülőknek legyen ideje megismerkedni iskolánkkal, sajátosságainkkal, és a leendő tanító nénikkel. Szeptemberben játékos informatika foglalkozásokon láttuk vendégül a környező óvodákat, illetve Érkerti Családi- és Pályaorientációs napot rendeztünk - nagy sikerrel! Októberben nyílt tanítási napon fogadtuk az érdeklődő ovisokat és szüleiket, és most, november 8-án (szerdán) "Manó tanoda" fantázianevű programunkra várunk minden érdeklődőt szeretettel!

16:15-kor kezdünk, hogy a szülők akár az oviból hazafelé tartva is beugorhassanak az iskolába egy könnyed játékra, nevetésre. Négyféle aktivitást kínálunk egyszerre:

A Manó kuckóban kézműveskedni, a Manó próba helyszínén játékosan sportolni, a Manó puzzlenál laptopokon kirakózni, a Manó tánc helyén pedig néptáncolni, dalolni, körjátékozni lehet!

Ugye mennyi nagyszerű prgram! Nézzenek be hozzánk nagycsoportos gyermekükkel, ismerkedjenek iskolánkkal, tanítóinkkal, a néptáncot tanító pedagógusokkal! Várjuk az érdeklődőket!

Természetesen beiskolázási programjaink sora ezzel messze nem ér még véget! További programokkal és meglepetésekkel várjuk Önöket, ezért folyamatosan kísérjék figyelemmel weboldalunkat, facebook oldalunkat!

Várjuk Önket!