4400 Nyíregyháza, Vécsey köz 27. | Telefon: 06-42-512-814 | e-mail: vecseytagiskola@gmail.com

Nyíregyházi Móricz Zsigmond Általános Iskola VÉCSEY KÁROLY TAGINTÉZMÉNYE

Kattintson ide, ha be szeretne lépni az iskola KRÉTA rendszerébe!

Kattintson ide, ha segítségre van szüksége a belépéshez KRÉTA rendszerbe!

Kattintson ide, ha a beiskolázási programjainkra, tudnivalókra kíváncsi!

Támogassa alapítványunkat! Vécsey Károly Alapítvány: 11744003-20130082-00000000

Nyilatkozzon az adó 1%-áról!

Kedvezményezett neve: Vécsey Károly Alapítvány. Adószám: 18797703-1-15.

 ÉTKEZÉS LEMONDÁS: 06-30-176-62-66 (Fábián Attiláné)

Kedves Gyerekek, Tisztelt Szülők!


A Vécsey Iskola az idén is megrendezi névadója emlékére a Vécseys hetet, mely október 1-én szombaton a Családi- és pályaorientációs nappal kezdődik. Ekkor emlékezünk meg a Zenei Világnapról, valamint a Magyar Diásport napjáról is.

Hétfőn a műfüves futballpályánkon zajlik a Vécsey Kupa kispályás labdarúgó torna alsó tagozatosok számára.

Kedden az Állatok világnapjáról emlékezünk meg, de ekkor lesz a DÖK délután is.

Szerdán tanulmányi versenyekre kerül sor, de erre a reggelre tervezzük a papírgyűjtést is.

Csütörtökön ünnepi műsor: megemlékezés az aradi vártanúkról. Ezután kerül sor Vécsey Károly iskolánk előtt álló szobrának koszorúzására, és az első osztályosok is ekkor tesznek fogadalmat.

Pénteken minden osztály tanulmányi kirándulásra megy!

Mindenkinek jó szórakozást kívánunk!

Kedves Kollégák és Gyerekek!

A Nyíregyházi Móricz Zsigmond Általános Iskola Vécsey Károly Tagintézménye 2022. októberében is megrendezi névadója tiszteletére a Vécseys hetet.

Az ünnepi hét fényét emelendő tanulmányi versenyeket szervezzük a város általános iskolásai számára október 5-én (szerdán) délután 14:30 órától, melyre szeretettel várjuk a versenyezni szerető tanulók jelentkezését.

Van versenyünk melyet online felületeken, és van olyan, amelyet jelenlétben az iskolánkban szervezünk meg.

A részvétel ingyenes.


Nevezési határidő: 2022. szeptember 29. (csütörtök)


Nevezni a versenykiírások alatt leírt feltételek teljesítésével lehet a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.
Kérjük feltüntetni a verseny megnevezését, a tanuló teljes nevét, e-mail címét (ha van), valamint a felkészítő tanárok teljes nevét és e-mail címét (ez mindenképpen szükséges, mert ide küldjük az online versenyek esetében a belépéshez szükséges adatokat).

Iskolánkban 2016. október 10-én rendeztük meg a hagyományőrző kispályás labdarúgó Vécsey Kupát 6 csapattal. A meghívottak között a Nyíregyházi Móricz Zsigmond Általános Iskola és tagintézményei, illetve a Gárdonyi Géza és a Petőfi Sándor Tagintézmények szerepeltek. Sajnos a Móricz Iskola nem tudott eleget tenni a meghívásnak, így az iskolánk két csapattal vett részt a sorsoláson.

Berecz András szervező írása

Október 6-án, csütörtökön 10 órától megemlékeztünk a 13 aradi vértanú kivégzéséről. Számunkra különösen fontos hagyomány ez, hiszen tagintézményünk névadója Gróf Vécsey Károly is az "aradi tizenhármak" egyike volt. Évről-évre látványos színpadi műsort mutatnak be ezen a napon iskolánk végzősei.

A Vécseys héten esős, hideg idővel érkezett az október. A Vécsey kupa kispályás labdarógó torna, és a DÖK nap is későbbi időpontra került. A szerdai tanulmányi versenyeinket azonban megtartottuk, így a versenyző felsős csapatok angol nyelvi akadályversenyen, az alsős csapatok a "Kult-óra" nyelvi-irodalmi vetélkedőn, az egyéni indulók pedik informatika versenyen mérhették össze tudásukat.

Kedves Meghívottak, Csapatvezetők, Játékosok!

Sajnálattal közöljük, hogy a mai napra 12 órai kezdettel meghírdetett Vécsey kupa kispályás labdarúgó torna az eső miatt elmarad, és egy későbbi időpontban kerül megrendezésre.

Berecz András szervező mindenkit értesít majd az új időpontról, amelyet honlapunkon is olvashatnak majd!

Szíves megértésüket köszönjük!

2016. október 3-án hétfőn 12 órától kispályás meghívásos labdarúgó tornát rendezünk a Vécsey Károly tagintézményben.

Kedves Kollégák és Gyerekek!

A Nyíregyházi Móricz Zsigmond Általános Iskola Vécsey Károly Tagintézménye, 2016 októberében is megrendezi névadója tiszteletére a Vécsey-s hetet.

Október 5-én (szerda) délután 14.00 órától szeretettel hívjuk és várjuk a vetélkedni és versenyezni szerető tanulókat és kísérő nevelőiket.

Versenyeink:
• „Kult-óra" játékos nyelvi irodalmi vetélkedő (3-4. évfolyam)
• Angol nyelvi akadályverseny (7-8. évfolyam)
• Informatika verseny (5-6.o. 7-8.o. korcsoport)