4400 Nyíregyháza, Vécsey köz 27. | Telefon: 06-42-512-814 | e-mail: vecseytagiskola@gmail.com

Nyíregyházi Móricz Zsigmond Általános Iskola VÉCSEY KÁROLY TAGINTÉZMÉNYE

Kattintson ide, ha be szeretne lépni az iskola KRÉTA rendszerébe!

Kattintson ide, ha segítségre van szüksége a belépéshez KRÉTA rendszerbe!

Kattintson ide, ha a beiskolázási programjainkra, tudnivalókra kíváncsi!

Támogassa alapítványunkat! Vécsey Károly Alapítvány: 11744003-20130082-00000000

Nyilatkozzon az adó 1%-áról!

Kedvezményezett neve: Vécsey Károly Alapítvány. Adószám: 18797703-1-15.

 ÉTKEZÉS LEMONDÁS: 06-30-176-62-66 (Fábián Attiláné)

Tisztelt Szülők!

Nyilvánossá váltak a 2022. évi Országos Kompetenciamérés eredményei. A https://okm.kir.hu/fit2/Jelentes oldalon megtekinthetőek az eredmények. A Vécsey eredményeinek megtekintéséhez kattintson a FELADATELLÁTÁSI HELY JELENTÉSEK gombra, és írja be a 033423 OM azonosítót. A Móricz iskola bármely tagintézményének eredményeit megtekintheti itt. A listából válassza a Vécseyit. Más iskola eredményeinek megtekintéséhez szüksége lesz annak OM azonosítójára.

Abban bízunk, hogy az eredmények alapján ismét felkerülünk az Oktatási Hivatal rangos listájára, melyre kevesen kerülnek fel, a Vécsey azonban már harmadik éve egymás után. Mire alapozzuk ezt a bizakodást. Eredményeink a 8 területből két területen jobbak, 6 területen olyanok, mint az országos eredmények.

osszesitett eredmenyek

Ha azonban a családok háttere alapján elvárt értékeket tekintjük, akkor a 8 területből 7 területen jobb az eredményünk az elvárhatóhoz képest, egy területen pedig megfelel az elvártnak!

csh eredmenyek

Ezúton is gratulálok a gyerekeknek, illetve valamennyi Vécseys tanárnak a kiemelkedő eredményekhez! Köszönöm a szülők segítségét is!

A https://okm.kir.hu/fit2/Jelentes oldalon a TANULÓI JELENTÉSEK is megtekinthetők. Ehhez szükség van a tanulók MÉRÉSI AZONOSÍTÓJÁRA, melyet a mérés előtt, valamint a mérés napjain adatlapon kaptak meg. Kérem, tanulmányozzák gyermekük eredményét!