4400 Nyíregyháza, Vécsey köz 27. | Telefon: 06-42-512-814 | e-mail: vecseytagiskola@gmail.com

Nyíregyházi Móricz Zsigmond Általános Iskola VÉCSEY KÁROLY TAGINTÉZMÉNYE

Kattintson ide, ha be szeretne lépni az iskola KRÉTA rendszerébe!

Kattintson ide, ha segítségre van szüksége a belépéshez KRÉTA rendszerbe!

Kattintson ide, ha a beiskolázási programjainkra, tudnivalókra kíváncsi!

Támogassa alapítványunkat! Vécsey Károly Alapítvány: 11744003-20130082-00000000

Nyilatkozzon az adó 1%-áról!

Kedvezményezett neve: Vécsey Károly Alapítvány. Adószám: 18797703-1-15.

 ÉTKEZÉS LEMONDÁS: 06-30-176-62-66 (Fábián Attiláné)

Tisztelt Szülők!

Amint azt 2020. május 20-án Dr. Maruzsa Zoltán Köznevelésért felelős Államtitkár bejelentette a tantermen kívüli digitális munkarend a tanév végéig, június 15-ig érvényben marad és a tanév hossza sem változik.

Június 2-től megváltozik azonban a gyermekfelügyelet rendje. Indokolt esetben immár a Vécseyben is szervezünk gyermekfelügyeletet. Ennek igénybe vételéhez írásban kell nyilatkozni, legalább egy nappal előtte, reggel 9 óráig. A nyilatkozatnak tartalmaznia kell a gyermek nevét, osztályát, az igényelt ügyelet első- és utolsó napját, valamint hogy naponta milyen időtartamban szeretnék a felügyeletet. Valamint hogy kérnek-e étkezést (tízórai és/vagy ebéd és/vagy uzsonna kérhető), a szülő működő telefonszámát, és egy nyilatkozatot arról, hogy a tanuló tudomásuk szerint egészséges.

Felügyelet legfeljebb június 26-ig, és naponta 7:30-16:30 között kérhető.

Nyilatkozat minta:

„Alulírott X.Y Példa Anita 2.b osztályos tanuló gondviselője kérem gyermekem iskolai gyermekfelügyeletét 2020.június 2.-június 4-ig, naponta 8 és 14 óra között. Étkezést (tízórai-ebéd-uzsonna) igénylek a számára. Gyermekem tudomásom szerint egészséges. Napközben is hívható telefonszámom: +3670-70-70-707

Aláírás: X.Y”

A nyilatkozatot kézzel írva, fotózva az iskola email címén Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., illetve a kréta e-ügyintézés felületén keresztül is fogadjuk. Be lehet hozni ezenkívül személyesen, továbbá a honlapról is letölthető, vagy a portán is lehet kérni üres sablon nyomtatványt.

Kérem, mivel továbbra is a tantermen kívüli digitális munkarend van érvényben, csak indokolt esetben vegyék igénybe a gyermekfelügyeletet.

A járványügyi szabályok betartása érdekében kérjük a felügyeletben elhelyezett tanulók számára a szülők biztosítsanak maszkot!

Beteg gyermeket a felügyeletbe hozni tilos!

 

A tanuló iskolai gyermekfelügyeletéhez a kérelmet az alábbi linket keresztül letöltheti:

Kérelem letöltése