4400 Nyíregyháza, Vécsey köz 27. | Telefon: 06-42-512-814 | e-mail: vecseytagiskola@gmail.com

Nyíregyházi Móricz Zsigmond Általános Iskola VÉCSEY KÁROLY TAGINTÉZMÉNYE

Kattintson ide, ha be szeretne lépni az iskola KRÉTA rendszerébe!

Kattintson ide, ha segítségre van szüksége a belépéshez KRÉTA rendszerbe!

Kattintson ide, ha a beiskolázási programjainkra, tudnivalókra kíváncsi!

Támogassa alapítványunkat! Vécsey Károly Alapítvány: 11744003-20130082-00000000

Nyilatkozzon az adó 1%-áról!

Kedvezményezett neve: Vécsey Károly Alapítvány. Adószám: 18797703-1-15.

 ÉTKEZÉS LEMONDÁS: 06-30-176-62-66 (Fábián Attiláné)

A Nyíregyházi Tankerületi Központ ünnepi értekezletet szervezett a közelgő Pedagógus nap alkalmából. A Vikár Sándor Zenei Alapfokú Művészeti Iskola disztermében rendezett ünnepségen nagy megtisztelés érte a Vécsey Károly Tagintézményt, hiszen két tanárnő, s rajtuk keresztül valamennyi Vécseys pedagógus egész éves teljesítményét is emléklappal ismerte el a fenntartó. Gaszperné Román Margit tankerületi igazgató Pataki Krisztinának és Sesztákné Rácz Évának nyújtotta át az ünnepélyes iratot és a köszönet virágait.

Köszönjük igazgató asszonynak az elismerést, és köszönjök a két kolléga áldozatos, hosszú ideje minőségi munkáját, a felzárkóztatás és a tehetséggondozás terén kifejtett példamutató tevékenységüket! Gratulálunk mindkettejüknek!

Külön érdekesség, hogy az ünnepségen Varga Zsófia és Hürkecz Attila néptáncprodukcióval szórakoztatta a Tankerületi Központ valamennyi intézményéből megjelent pedagógusokat, vezetőket, és a központ munkatársait. Produkciójukkal nagy-nagy sikert arattak! Köszönjük nekik, és felkészítőiknek, Grexáné Nagy Enikőnek és Ugyan Attilának!

tancosok