4400 Nyíregyháza, Vécsey köz 27. | Telefon: 06-42-512-814 | e-mail: vecseytagiskola@gmail.com

Nyíregyházi Móricz Zsigmond Általános Iskola VÉCSEY KÁROLY TAGINTÉZMÉNYE

Kattintson ide, ha be szeretne lépni az iskola KRÉTA rendszerébe!

Kattintson ide, ha segítségre van szüksége a belépéshez KRÉTA rendszerbe!

Kattintson ide, ha a beiskolázási programjainkra, tudnivalókra kíváncsi!

Támogassa alapítványunkat! Vécsey Károly Alapítvány: 11744003-20130082-00000000

Nyilatkozzon az adó 1%-áról!

Kedvezményezett neve: Vécsey Károly Alapítvány. Adószám: 18797703-1-15.

 ÉTKEZÉS LEMONDÁS: 06-30-176-62-66 (Fábián Attiláné)

A Vécsey szem előtt tartja, hogy milyen sors vár az iskolában végzett tanulóinkra. Legtöbbször egy jól kiválasztott szakma elsajátítása, egy testhezálló iskolába történő bejutás, de már a megfelelő iskolatípus kiválasztása is egy boldog életút megalapozója lehet.

Nem könnyű azonban eligazodni az egyre-másra változó iskolatípusok, elnevezések, szakma- és tagozatkódok átláthatatlanak tűnő dzsunngelében. Sok programmal segítjük a beiskolázást. Ezek egy része a tanulóknak, egy része a szüleiknek szól, s persze van olyan melyre közösen várjuk mindannyiukat, mint továbbtanulásban érintetteket.

Pontos tájékoztatást nyújtunk a fevételi eljárás időpontjairól, illetve a szükséges dokumentumok kitöltéséhez is útmutatást adunk.

Ebben a munkában az intézmény partnerhálózatára is építünk. Ezért volt külön öröm, hogy ebben az évben a Vasutas Művelődési Ház és Könyvtár egy pályázatát valósíthattuk meg a két nyolcadik osztályunkban. Pályaválasztási témahetet szerveztünk. Az osztályfőnökök és helyetteseik, illetve a tagintézményvezető szakmai iránymutatásai szerint zajlott a lebonyolítás. Tartottunk intézményrendszer és intézménybemutatást, oldottunk meg felvételi feladatsorokat, töltöttünk ki online kérdőíveket illetve dokumentummintákat, és a szülők számára pályaválasztási tanácsadó  tájékoztatójával egybekötött szülői értekezletet is szerveztünk.

Csajági Éva tanár néni fényképei megtekinthetők itt!