4400 Nyíregyháza, Vécsey köz 27. | Telefon: 06-42-512-814 | e-mail: vecseytagiskola@gmail.com

Nyíregyházi Móricz Zsigmond Általános Iskola VÉCSEY KÁROLY TAGINTÉZMÉNYE

Kattintson ide, ha be szeretne lépni az iskola KRÉTA rendszerébe!

Kattintson ide, ha segítségre van szüksége a belépéshez KRÉTA rendszerbe!

Kattintson ide, ha a beiskolázási programjainkra, tudnivalókra kíváncsi!

Támogassa alapítványunkat! Vécsey Károly Alapítvány: 11744003-20130082-00000000

Nyilatkozzon az adó 1%-áról!

Kedvezményezett neve: Vécsey Károly Alapítvány. Adószám: 18797703-1-15.

 ÉTKEZÉS LEMONDÁS: 06-30-176-62-66 (Fábián Attiláné)

Kedves Vendégeink!

Úgy tűnik lassan véglegessé válik a Családi-, egészség- és pályaorientációs napunk fellépőinek listája, melyet a "Bővebben" gombra kattintva érhetnek el. A színpadi fellépők sora igen változatos: Kuthy Patrícia és Illyés Ákos a Nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház színművészei méltán nagy kedvencei mind a felnőtt, mind pedig a gyermek korosztálynak, hiszen évek óta sok-sok nagysikerű darabban játszottak színházunkban, melyet színházbérletes tanulóink mindig nagy szeretettel fogadtak.

A lírai hangulatról Csonka Ferenc versmondással, Szalma Lilla (iskolánk hetedikes tanulója!) zongorajátékával gondoskodik. A legkisebbek a Burattino Bábszínház tolmácsolásában Vitéz László történetét élvezhetik.

A táncos vonalat három csoport is képviseli: az Y2K Divattánciskola és a 2Step Dance Crew tanítványai a ma divatos táncok világába kalaúzolnak el minket, míg a Lókötő táncegyüttes az örök érték néptánc bemutatását vállalta magára.

A sportot kedvelőknek ajánljuk a Milo Team Kung-fu bemutatóját.

Ne felejtkezzünk el a Citrom-Band reggeli zenés ébresztőjéről! Hát az nagyot fog szólni!

Persze a nagyszínpadi programok mellett sok-sok helyszínen zajlanak majd az egyéb rendezvények.

Az óvodásoknak Manóparti címmel kézműves foglalkozást és csillámtetkót kínálunk.

Pályaválasztási programjaink számosak: Tudlik Csilla ad pályaválasztási tanácsokat. Rendőrségi- mentő- és tűzoltó bemutató is lesz. Méhészeti termékek, ásványok bemutatója mellett a kiserdőben a Honvéd-suli (tavaly oly sikeres) bemutatkozása várható. Több középiskola is jelezte részvételi szándékát, akik bemutatókkal, ételkóstolókkal is kedveskednek az érdeklődőknek a beiskolázási tájékoztató mellett.

A nap fontos részét képezik az egészség megörző, betegség megelőző programok. Ezek sorában Nagy Adrienn pszichológus gyermekpszichológiai tanácsadást tart. Dr. Kupay Márta gyermeksebész bemutatóra invitálja az érdeklődőket. Vinczéné Kardos Anita vércukor, testzsír és vérnyomás méréssel előzi meg a betegségek kialakulását. Takács Veronika és Bartáné Balázsi ildikó dietetikusok tanácsadással állnak az érdeklődők rendelkezésére. Csonka Ferenc érzékenyítő játékokat hoz.

Közben persze különböző szabadidős és sportprogramok is zajlanak majd. KRESZ és kerékpáros ügyességi versenyt szervezünk. Kipróbálható sportok: Asztalitenisz, szivacs kézilabda, tollaslabda. Népi játszóudvar, kézműves foglalkozás, XBox és csillámtetkó is várja az érdeklődőket.

Az iskola dolgozóin kívül a legtöbb vendégünk ingyen, felajánlásként dolgozik ezen a napon. Nagyon köszönjük!

fellepok