4400 Nyíregyháza, Vécsey köz 27. | Telefon: 06-42-512-814 | e-mail: vecseytagiskola@gmail.com

Nyíregyházi Móricz Zsigmond Általános Iskola VÉCSEY KÁROLY TAGINTÉZMÉNYE

Kattintson ide, ha be szeretne lépni az iskola KRÉTA rendszerébe!

Kattintson ide, ha segítségre van szüksége a belépéshez KRÉTA rendszerbe!

Kattintson ide, ha a beiskolázási programjainkra, tudnivalókra kíváncsi!

Támogassa alapítványunkat! Vécsey Károly Alapítvány: 11744003-20130082-00000000

Nyilatkozzon az adó 1%-áról!

Kedvezményezett neve: Vécsey Károly Alapítvány. Adószám: 18797703-1-15.

 ÉTKEZÉS LEMONDÁS: 06-30-176-62-66 (Fábián Attiláné)

A napokban érdekes levéllel érkezett a postás: meghívót kézbesített a Városi sportgálára. Általában itt a város legjobb sportolóit, és edzőit díjazzák, és mivel országos eredményünk nem volt ebben az évben, arra gondoltam, hogy biztosan eltévedt a levél. Mivel azonban névre szólt, elmentem az ünnepségre.

Annál nagyobb volt a meglepetésem és az örömöm, mikor a színpadra szólítottak, ahol dr. Halkóné Rudolf Éva Emléklapot adott át nekem a tagintézmény részére, gratulálva a diáksport terén az iskolák közötti pontversenyben az "Általános iskolák I. katagóriában" elért II. helyezéshez.

Nagyon büszeke és boldog voltam, és hálásan köszönöm iskolánk valamennyi kis sportolójának, a focistáknak, kosarasoknak, szivacskéziseknek, tollaslabdázóknak, atlétáknak, úszóknak, mediballosoknak, falmászóknak és az összes többi sportág képviselőjének a sport területén kifejtett munkáját. Köszönet a testnevelést tanító tanítóknak, a testnevelőknek Baracsi Katalinnak, Pataki Krisztinának és külön köszönet a versenyek szervezésében, lebonyolításában vállalt kiemelkedő szerepéért Berecz András testnevelőnek!

Érdekesség, hogy András bácsi nagylányát is jutalmazták a Sportgálán: Berecz Gréta ökölvívásban diákolimpiai bajnok lett! Gratulálunk!