4400 Nyíregyháza, Vécsey köz 27. | Telefon: 06-42-512-814 | e-mail: vecseytagiskola@gmail.com

Kedves Szülők!

A tantermen kívüli oktatáshoz az iskolában amúgy is rendszeresített KRÉTA ellenőrzőre van szükség. A belépéshez használják a honlapunk tetején a világoskék gombot, vagy az alábbi linket: https://klik033423003.e-kreta.hu/Adminisztracio/Login

Tájékoztatom Önöket, hogy az elektronikus ellenőrzőnek két hozzáférési szintje van külön a tanulók, illetve a gondviselők számára. Kérem, legalább a gondviselő, nagyobb gyermekeknél a gyermek is lépjen be!

A tanulók alapértelmezett felhasználó neve a 11 számjegyű oktatási azonosítójuk. Jelszó a gyermek születési ideje kötőjelekkel tagolva (pl.: 2010-09-15)

A gondviselő alapértelmezett felhasználó neve a 11 számjegyű oktatási azonosító, a végén a G01 szöveggel. Ha két gondviselő is meg van adva a KRÉTÁBAN akkor a második a G02 szöveget írja be az oktatási azonosító után. Jelszó a gyermek születési ideje kötőjelekkel tagolva (pl.: 2010-09-15) Mind a felhasználó név, mind a jelszó belépés után lecserélhető.

Aki korábban már belépett, de elfelejtette a jelszavát, az kérjen jelszó visszaállítást az iskola Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címén, vagy az 512-814 telefonszámon.

Az elektronikus ellenőrző felhasználói útmutatóját itt találják meg:

https://tudasbazis.ekreta.hu/pages/viewpage.action?pageId=2424861

Kérem, az ismerősök fogjanak össze, segítsék egymást a belépésben, mert a tantermen kívüli oktatás eredményessége ezen is múlik!

Kérem, akinek semmiképpen nem áll módjában a KRÉTA ellenőrző használata, az jelezze!