4400 Nyíregyháza, Vécsey köz 27. | Telefon: 06-42-512-814 | e-mail: vecseytagiskola@gmail.com

Mint minden évben, az ideiben is megvalósult az iskolánk névadójáról elnevezett Vécseys-hét.

A Vécseys hét programjai:

A hét hétfőn a Vécsey kupával kezdődött, melyen a meghívott iskolák labdarúgásban mérték össze erejüket. Köszönjük Berecz Andrásnak a színvonalas rendezvényt és persze a játékvezetést. Alsó évfolyamokon pedig sportversenyek zajlottak.

Szerdán iskolánk nyolcadikos tanulói ünnepi műsor keretében emlékeztek meg az aradi vértanúkról. Mint eddigi éveinkben, most is nagyon szép és színvonalas műsort láthattunk. Ezúttal is köszönjük a műsorban résztvevők munkáját. A műsort iskolánk névadójának, Vécsey Károly szobrának megkoszorúzása zárta.
Még ezen a délutánon városi tanulmányi versenyeket rendeztünk: 4. évfolyamosoknak Játékos nyelvi-irodalmi csapatversenyt, 7-8. évfolyamos csapatoknak Angol nyelvi akadályversenyt,  Játékos komplex természettudományos csapatversenyt, valamint két korosztályban /5-6. évfolyam és 7-8. évfolyam/ egyéni Informatika versenyt.

A DÖK napon csütörtökön a felső tagozatos osztályok akadályversenyen vettek részt, melynek egyik állomása a biológia terem volt, ahol a tanulók Csajági Éva biológia tanárnővel az Állatok világnapjáról is megemlékeztek.

A Vécseys hét programjai pénteken a hagyományoknak megfelelően kirándulásokkal fejeződtek be. A képek ízelítőt adnak az 5. és a 6. évfolyamos osztályok Zempléni kirándulásáról, melynek programja Monokon Kossuth szülőházának, az Andrássy kastélynak, a Fodrász múzeumnak, a helyi Tájháznak és Regécen a várnak a megtekintése volt.

Képek a Vécseys hétről