4400 Nyíregyháza, Vécsey köz 27. | Telefon: 06-42-512-814 | e-mail: vecseytagiskola@gmail.com

2019. január 25-én pénteken 14:00-15:00 óráig olyan programon vehettek részt napköziseink, amelyben ügyességi és logikai feladatokkal mérhették össze tudásukat.
6 napközis csapat mérhette össze a tudását.
6 tanteremben a csoportoknak 5 perces feladatokat kellett megoldani.
A lányoknak az ügyességi feladatok, a fiúknak a halászat, és célbadobós nyerte el a tetszését a legjobban. Színes és változatos feladatokkal ismerkedhettek meg a napközis tanulók.

Néhány feladat a vetélkedőből:

Találós kérdés:
15 db találós kérdés volt felragasztva 3 padra. Minden padra 5 db kérés. Szókártyán megadott válaszokat kellett helyes sorrendbe tenni a kérdések mellé. 1 padnál maximum 5 fő tartózkodhatott.

Ponthalászás:
6 db kartonlapon összesen 120 db hal található. 1 db kartonlapon 20 db hal volt. Maximum 4-5 fő tartózkodhatott egy kartonlapnál. Volt nullás hal és fél-1 pontot érő halak. Feladat ki kell fogni 5 perc alatt minél több halat.

Célbadobós: Két zsámoly vagy doboz egymáson elfordítva van. Bele kell találni. Alsó doboz vagy zsámoly 2 pontos a felső zsámoly vagy doboz 1 pontos.

Célunk volt: a csapatszellem erősítése és közösségfejlesztés.


A diákok visszajelzése pozitív, lelkesen végezték a feladatokat. Érdekesnek, izgalmasnak találták a feladatokat. A díjaknak is nagyon örültek, az első három helyezett oklevelet, édességet és kisebb ajándékokat vehetett át.

További képek a vetélkedőről ide kattintva érhetők el.