4400 Nyíregyháza, Vécsey köz 27. | Telefon: 06-42-512-814 | e-mail: vecseytagiskola@gmail.com

Nagy örömünkre az alábbi értesítés alapján hetedikeseink a győztes pályázatnak köszönhetően külföldi tanulmányi kiránduláson vesznek részt tavasszal! Gratulálunk a pályázatot készítő Baracsi Katalin és Jakab László tanároknak! Munkájukat ezúton is köszönjük!

"Tisztelt Pályázó! 
  

Tájékoztatom, hogy a Határtalanul! program keretében nyújtott támogatások lebonyolításával kapcsolatos feladatokat 2018. november 1-jétől a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. látja el, a Miniszterelnökség Nemzetpolitikáért Felelős Államtitkárságának irányításával.

Örömmel értesítem, hogy a „Tanulmányi kirándulás hetedikeseknek” elnevezésű, HAT-18-01 kódszámú pályázati felhívásra benyújtott, HAT-18-01-0720 pályázati azonosítószámú, Híres erdélyi magyarok nyomában címen pályázatát a Bethlen Gábor Alap Bizottsága 1 920 000 Ft vissza nem térítendő támogatásban részesítette. A támogatói okiratok kiállítása és a pályázati összegek utalása folyamatos.

Amennyiben kérdése merülne fel, kérjük, hogy forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz az alábbi elérhetőségeken:

Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt.

Határtalanul program osztály

Telefonszám: (+36-1) 795-5700

Email:  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Köszönjük, hogy tevékenységével hozzájárul a nemzeti összetartozás erősítéséhez, a magyar nemzet tagjainak és közösségeinek egymással való kapcsolatuk fenntartásához és ápolásához!

Üdvözlettel,Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt."