4400 Nyíregyháza, Vécsey köz 27. | Telefon: 06-42-512-814 | e-mail: vecseytagiskola@gmail.com

Ettől a tanévtől a 3.a osztály Éliás Szabolcsné Gyöngyike néni vezetésével kapcsolódott az országos Boldog Iskola Pályázathoz.

A Jobb Veled a Világ Alapítvány írta ki a pályázatot, melynek fővédnöke dr. Bagdy Emőke. Az ő munkásságát mind ismerjük, és elismerjük. A kollégák, és a kedves szülők is előszeretettel olvassák cikkeit, könyveit, látogatják előadásait.  Az ELTE Pozitív Pszichológia Laboratórium vezetője, Prof. Oláh Attila szerint a boldogságórák- a mérések alapján - erősítik a kitartást, az önbizalmat, kreativitást, koncentrációs képességet, pozitív gondolkodást. A boldogságórán alkalmazott gyakorlatok segítségével a diákok jobb tanulmányi eredményt értek el, és a magatartásuk is javult.

A program egy évben 10 tanórát ölel fel, melyeken sok-sok érdekes téma kerül feldolgozásra az optimista gondolkodástól, az élet apró örömeiig. A lassan egy éves tapasztalatok nagyon bíztatóak. Mind a tanulók, mind a tanító néni élvezettel számolnak be Boldogság órai élményeikről. Az iskola többi tanító nénije, és vezetősége is meglátogatta az egyik foglalkozást, és egyöntetű vélemény volt a füli érő mosoly! Tervezzük további tanítók és osztályok bevonását a programba!

Néhány fénykép megtekinthető a galériában!

vecsey boldogsagora 2018 0052

vecsey boldogsagora 2018 0060

vecsey boldogsagora 2018 0064